Køb af ejerlejlighed

  Udlev trygt og sikkert dine boligdrømme og oplev hvor nemt vi har gjort dit boligkøb. Vi går forrest i den digitale udvikling, som medfører et opgør med den klassiske advokatbranche.

Fordele ved Køberrådgivning

9.995 ,- inkl. moms

Personlig rådgiver

Sikker bolighandel

Altid fast pris

Mange tilfredse kunder

Hurtig sagsbehandling

Hvad siger vores kunder?

Trine Schou
Trine SchouKunde
Læs mere
Rie Jakobsen bistod mig i køb af lejlighed på Sluseholmen, som var mit førstegangskøb. Hun var meget grundig i gennemgang af papirer og pædagogisk i forhold til, hvad jeg skulle være opmærksom på og hvilke ting jeg skulle tage stilling til i forbindelse med underskrift af købsaftale.

Jeg følte mig meget tryg, hele vejen igennem købsforløbet.
Engin Uzuner
Engin UzunerKunde
Læs mere
Jeg har brugt Rie Jakobsen op til flere gange til rådgivning ved køb af lejlighed. Det gav ro i sindet, selv for en førstegangskøber og alt gik som smurt! Jeg har været rigtigt glad for den rådgivning og den extra opmærksomhed der blev vist!

Derfor skal du have tusind tak Rie.
Magnus Nielsen
Magnus NielsenKunde
Læs mere
Jeg fik hjælp af Rie ifm. køb af min lejlighed og vil uden tøven anbefale andre det samme. Hun havde styr på det hele fra start til slut, fulgte tingene til dørs og gav mig en tryghed igennem hele købet.

Best in class.
Lene Sveigaard
Lene Sveigaard Kunde
Læs mere
Vi blev anbefalet, at benytte Rie Jakobsen som rådgiver i forbindelse med køb af vores villa. Hun var hurtig til, at identificere og undersøge de problemstillinger der var, og hun fremstod yderst professionel både fagligt og i sin kommunikation.

Hvis vi skal investere i ejendom igen, så bliver det med hende som rådgiver.
Hicran Uzuner
Hicran UzunerKunde
Læs mere
Som førstegangskøber var det altafgørende og guld værd at have en kompetent rådgiver som Rie Jakobsen der har holdt os i hånden fra start til slut. Rie er knivskarp på alle områder og var opmærksom på de mindste og vigtige detaljer i forbindelse med købet. Vi er ovenud taknemlige og imponerede over den støtte og rådgivning, som vi modtog fra Rie.

Stor og varm anbefaling herfra!
Lasse Jeppesen
Lasse JeppesenKunde
Læs mere
Gennem de sidste 16-18 år har jeg, og samtlige mine familiemedlemmer, lavet adskillige bolighandler. I samtlige handler, ca. 14-16 stk., har vi gjort brug af Ries eminente ekspertise inden for forhandling, tilbudsgivning, vurdering og juridisk bistand. Jeg hverken kan eller vil i fremtiden indgå nogen form for aftale om bolighandel uden at konsultere Rie forud for en hver beslutning.
Jan Lohmann Poulsen
Jan Lohmann PoulsenKunde
Læs mere
Rie og hendes firma var en stor hjælp i forbindelse med mit boligkøb - hurtig respons og altid klar med et faglig godt råd. Jeg var i trygge hænder i en tid, hvor jeg stod mit i en skilsmisse, der kræv meget fokus.

Vi hjælper dig i hele købsprocessen

1 | Budget

Aftal et møde med banken, så du har et indtryk af hvor meget dit budget er for køb af fast ejendom.

2 | Find bolig

Find din drømmebolig på nettet og bestil en fremvisning. Kontakt herefter din køberrådgiver.

3 | Forhandling

Forhandling af pris samt vilkår med ejendomsmægler. Dette kan din køberrådgiver hjælpe med.

4 | Møde

Gennemgå købsaftale samt alle dokumenter. Dette står din køberrådgiver for.

5 | Økonomi

Tag stilling til finansiering og eventuelt forsikringer. Din bank kan som udgangspunkt også hjælpe dig med forsikringer – ellers kan din køberrådgiver.

Rie Jakobsen

Køberrådgiver

Telefon: +45 26 82 26 55

Mail: rie@aforma.dk

Mød vores køberrådgiver

Aforma Køberrådgivning er udarbejdet af undertegnede, jurist Rie Jakobsen.

Jeg har siden 2000 arbejdet med emnet køb af fast ejendom, idet jeg startede min tid i bank, hvor jeg rådgav mæglere og kunder omkring finansiering af fast ejendom. Senere blev jeg selvstændig ejendomsmægler på Frederiksberg, hvor jeg havde min egen lille uafhængige ejendomsmæglerbutik.

Efter min tid som selvstændig, hvor jeg samtidig læste jura, blev jeg ansat på advokatkontor, hvor jeg primært sad med fast ejendom. Fra 2015 og frem til 2020 var jeg ansat som partner i Homes køberrådgivning, hvor jeg sad med rådgivning af private kunder til køb af fast ejendom.

Fra januar 2021 er jeg ansat på advokatkontor, hvor jeg ligeledes sidder med køberrådgivning.

Ved siden af Aforma, underviser jeg fast hos Dansk Ejendomsmæglerforening, samt på akademiuddannelsen på Copenhagen Business City