Om aforma køberrådgivning

Køberrådgivere er rådgivere, som kan guide boligkøbere hele vejen igennem boligkøbsprocessen. Køberrådgivere som os selv repræsenterer udelukkende køber og sørger for, at køber får de bedste vilkår og den bedste pris på den kommende bolig. At købe bolig er en stor beslutning og for de fleste også en af livets største investeringer. Derfor er det vigtigt at få den helt rigtige rådgivning.

Bolighandel er typisk den største investering i vores liv, og vores erfaring gennem årene er, at der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man investerer lidt tid i processen. Af den grund er det vigtigt for os at give dig en personlig kundeoplevelse, hvor du hele tiden føler, at dit køb er i fokus, og hvor du er velorienteret om næste skridt i forløbet.

Hvem står bag Aforma køberrådgivning

Rie Jakobsen

Jurist med speciale i fast ejendom

Aforma Køberrådgivning er udarbejdet af undertegnede, jurist Rie Jakobsen.

Jeg har siden 2000 arbejdet med emnet køb af fast ejendom, idet jeg startede min tid i bank, hvor jeg rådgav mæglere og kunder omkring finansiering af fast ejendom. Senere blev jeg selvstændig ejendomsmægler på Frederiksberg, hvor jeg havde min egen lille uafhængige ejendomsmæglerbutik.

Efter min tid som selvstændig, hvor jeg samtidig læste jura, blev jeg ansat på advokatkontor, hvor jeg primært sad med fast ejendom. Fra 2015 og frem til 2020 var jeg ansat som partner i Homes køberrådgivning, hvor jeg sad med rådgivning af private kunder til køb af fast ejendom.

Fra januar 2021 er jeg ansat på advokatkontor, hvor jeg ligeledes sidder med køberrådgivning.

Ved siden af Aforma, underviser jeg fast hos Dansk Ejendomsmæglerforening, samt på akademiuddannelsen på Copenhagen Business City